Nieuws

Nieuws over zonnepanelen en zonne-energie


Wij zoeken een monteur!

Terug naar overzichtAfbeelding
Agro-NRG is al tien jaar een toonaangevende leverancier van hoogwaardige Zon-PV systemen (zonnepanelen) in de landbouw en aanverwante sectoren. Wij staan voor duurzaamheid, kwaliteit en Twentse nuchterheid. Wij zien onszelf als een leuk, dynamisch en sterk groeiend bedrijf, waar we als team samenwerken en er voor elkaar en met elkaar staan!

Door de toenemende vraag naar zonne-energie zoeken wij voor ons montageteam een zon-pv monteur voor het plaatsen van zonnepanelen. Het betreft een uitvoerende functie, waarbij klant- en servicegerichtheid centraal staan.

Naar wie zijn we op zoek?
Misschien wel naar jou! Wij zoeken iemand die de daken op gaat om mooie projecten uit te voeren. Je moet zeker geen last hebben van hoogtevrees en een uitdaging niet uit de weg gaan. Je bent enthousiast, hebt een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en steekt graag je handen uit de mouwen. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. De nodige cursussen en certificeringen kunnen binnen het bedrijf gehaald worden.

We hebben jou dit te bieden:
  • Interne opleiding
  • Jaarcontract, bij goed functioneren uitzicht op vast contract
  • Fulltime functie van 40 uren
  • Salariëring volgens CAO Technische Groothandel
  • Staffel pensioenregeling
  • Een leuk en enthousiast team om mee te werken
Solliciteren?
Ben jij enthousiast over deze vacature?  Mail dan snel je sollicitatiebrief en CV naar cindy.broekhuis@agro-nrg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cindy Broekhuis, HR coördinator, tel. 0541-200159.
Privacy verklaring