Omvormers

Omvormers

Fronius Omvormers

Al meer dan vijftig jaar richt Fronius zich op de technologieën die elektrische stroom opwekken. Het moederbedrijf is gelegen in Oostenrijk en telt meer dan 2500 werknemers over de gehele wereld. De afdeling R&D bestaat uit 800 werknemers die het product blijven vernieuwen. Fronius is één van de marktleiders op het gebied van omvormers. Fronius is heden één van de meest krachtige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare omvormers met een zeer hoge opbrengst op de markt.SMA Omvormers

SMA Solar Technology AG neemt wereldwijd een leidende positie in op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers en biedt als energiebeheerbedrijf cruciale innovatieve technologieën voor toekomstige energievoorzieningen. SMA is in 22 landen op vier continenten in alle belangrijke PV-markten vertegenwoordigd. De onderneming heeft meer dan 5500 werknemers in dienst en ontwikkelen zich voort.


SolarEdge Omvormers

SolarEdge heeft zich sinds de oprichting in 2006 ruimschoots bewezen en heeft inmiddels een marktaandeel van meer dan 70%. De SolarEdge DC-AC PV-omvormer is speciaal ontworpen om te werken met de SolarEdge kracht optimizers. Gevolg is een systeem dat een hoog rendement (>97%) heeft, minder ingewikkeld, kosteneffectief en betrouwbaar is. SolarEdge streeft naar maximale veiligheid en betrouwbaarheid. Met een SolarEdge verzekerd van een high-end betrouwbaar product.


   

 


 

 Privacy verklaring