Zonnepanelen

Zonnepanelen

Sharp panelen

Het bekende Japanse elektronicaconcern Sharp is al sinds jaar en dag actief in de productie van Zon PV systemen. Sharp is na enkele jaren research (1958) al in 1963 gestart met serieproductie van zonnepanelen. Sharp is hierdoor de producent met wellicht de meeste kennis en ervaring in productie van zonnepanelen ter wereld. De zonnepanelen van Sharp worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit en hoge opbrengsten. De panelen worden geproduceerd in onder andere Italië en Engeland.LG panelen

Het bekende elektronicamerk LG introduceerde na vele jaren research in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. Hierbij worden de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen gehanteerd. De kwaliteit van de zonnepanelen is voor een ieder te zien en te voelen: de afwerking van de panelen zegt al genoeg! LG produceert op het moment louter monokristallijn zonnepanelen. LG heeft drie series monokristallijn zonnepanelen, twee series monokristallijn met een zwarte omlijsting en een serie volledige zwarte panelen. De zonnepanelen hebben en vermogen van 245 tot 300 Wp. De zonnepanelen worden geproduceerd in Korea.Panasonic HIT-panelen

Het wereldwijd actieve Japanse electronica concern Panasonic/Sanyo dat sinds 1918 bestaat is sinds 1975 één van de marktleiders en voorlopers in de solar-branche. Panasonic produceert vanuit verschillende fabrieken in Japan en Taiwan de bekende HIT-techniek zonnepanelen. Momenteel anno juni 2014 is Panasonic recordhouder rondom celrendementen met een celrendement van 25,6% en heeft hiermee haar eigen record van 2013 overtroffen. De HIT-panelen zijn opgebouwd uit een dubbelzijdige zonnecel met een mono-kristallijne celstructuur gecombineerd met een amorf-silicium layer.

 

 

Solar Frontier panelen

Solar Frontier is de grootste fabrikant van CIS (koper-indium-selenide) zonnepanelen ter wereld en is een dochteronderneming van Shell. CIS panelen behoren tot de zogenoemde dunne film zonnepanelen en hebben behalve een extreem hoge opbrengst op het zuiden ook zeer goede opbrengsten wanneer deze op het oosten of westen gelegen zijn. De zonnepanelen van Solar Frontier worden geproduceerd in Japan en worden gekenmerkt door de hoge afwerkingsgraad. De zonnepanelen zijn Full-Black en hebben een vermogen tussen de 145 en 170 Wp per paneel.

 

 

 

Heckert Solar panelen

Heckert solar is één van de nog weinige ‘ECHTE’ Duitse zonnepanelen producenten. Heckert Solar is een familiebedrijf in Chemnitz (Duitsland) van hoog rendement panelen met toonaangevende productkwaliteit. Heckert bestaat sinds 2001 en is nog steeds groeiende qua productiecapaciteit.
Het bedrijf is in 2013 beoordeeld door het toonaangevende Hoppenstedt, Kreditinformationen (Kredietwaardigheidsbeoordelaar) als uitmuntend.

 

 

benq zonnepanelen

BenQ panelen

BenQ Solar is een jonge fabrikant van zonnepanelen. De full-black zonnepanelen van BenQ hebben een erg hoog rendement, tot wel 20,3%. De panelen worden zeer zorgvuldig geproduceerd. Ze zijn veilig en presteren goed, ook bij weinig licht. Naast de technologische innovaties zijn de modules zelf ook nog eens van lichtgewicht, waardoor de panelen makkelijker en sneller te installeren zijn.

Privacy verklaring